Bestel je wel eens iets via een webwinkel? Of boek je wel eens een reis via internet?
Waarschijnlijk wel. Nu is het mogelijk om bij het online bestellen iets te doen voor C.A.V. Energie.

Als sportclub zijn we continue op zoek naar sponsormogelijkheden. Die hebben we gevonden via Sponsorkliks.
Rechts op onze site staat het logo van Sponsorkliks, door hier op te klikken kom je meteen op de het Energie gedeelte van Sponsorkliks. Klik hier door, naar de webwinkel van je keuze en plaats je bestelling zoals je dat normaal gesproken ook zou doen.

Het kost niets extra en je hoeft er verder ook geen extra handelingen voor te verrichten, echter…een klein percentage van de aankoop gaat als sponsoring naar Energie. Heel simpel en op deze manier help je Energie om de clubkas aan te vullen, zodat we voor de leden weer leuke dingen kunnen doen. In het onderstaande filmpje hebben we het in het kort voor je uitgelegd.