naamloos-29.jpgLijkt het je leuk om (assistent) looptrainer te worden bij onze vereniging? Dan hebben we goed nieuws!

Eind maart starten we een cursus assistent looptrainer niveau 2 (ALT-2). Deze korte opleiding bestaat uit 3 bijeenkomsten (workshops), 2 observaties van trainingen, 2 keer zelf training geven en een kort eindgesprek. De bijeenkomsten zijn op maandag 20/3, 3/4 en 15/5, 19:30 – 21:30 uur, in de nieuwe accommodatie van Energie.

Als assistent-looptrainer kun je een trainer assisteren of zelfstandig de groep training geven, als de trainer verhinderd is. Bovendien kun je daarna, als je wilt, een langere vervolgopleiding doen voor Basis Looptrainer niveau 3 (BLT-3). Na die opleiding krijg je je eigen loopgroep, zodra we je kunnen plaatsen.

Meer informatie over de cursus ALT-2 staat in de fact sheet of op de website van de Atletiekunie.
We hebben al enkele aanmeldingen, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Dus ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via ons formulier.

Mocht je nog vragen, wensen of ideeën hebben, neem dan even contact op met iemand van de Loopsectie (Gudy van Klaveren, Hans Stutvoet, Jan van Gelder, Carla Poessé, Jan van der Hoek, Jeroen van der Have, Riad Rahiem) of aan opleider Mark de Boer. Of stuur een mailtje naar loopsectiecavenergie@gmail.com.

Met sportieve groet,

De Loopsectie