Vanaf woensdag 8 februari kunt u bij Jumbo gaan sparen voor C.A.V. Energie. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan een sportvereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan C.A.V. Energie te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor Energie aanschaffen. Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/av-energie kunt u  zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan Energie toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. Bij de bar in de kantine staat een dropbox waar u ze in achter kunt laten.
We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor Energie.

Deze actie loopt van 8 februari t/m 14 maart bij Jumbo Barendrecht Carnisselande en Onderlangs.