Foto’s

De voorbereidingen begonnen op vrijdag 24 november al vroeg voor onze barcommissieleden Ton en Irene. Om 9.30 uur namen zij bij Schmidt Zeevishandel de bestelde 50 kg mosselen en de overige vis voor de visbordjes in ontvangst. Schmidt berekende ons een prachtige prijs voor haar vis. Zodat met de inleg van de Evenementencommissie (€ 150,00) en het inschrijfgeld van de aanwezigen een sluitende begroting kon worden gemaakt.

Na verdere boodschappen bij de Lidl en Makro zat de ochtend erop. Rond 14.00 uur werd de kantine gezellig ingericht, waarbij de barcommissie reuze hulp kreeg van Ton Willemsen en later ook nog van Arjaan Tholenaars.

Om 15.30 u arriveerde onze vaste kok al weer voor het 6de jaar, Jan v.d. Welle. Hij had speciaal voor ons twee overuren opgenomen. Jan verzorgde verder de visbordjes en maakte prachtige zalm-, aardappel- en gemixte groene salade.

Om 18.30 uur druppelden de eerste gasten binnen en na drie kwartier kon het feest beginnen.
Er waren 60 gasten waarvan er 41 mosselen namen en 19 een visbordje. Opvallende aanwezigen, maar fijn dat ze er waren,  waren enkele oud-leden

Op iedere tafel van 8 personen stonden 2 flessen witte en 1 fles rode wijn te wachten. Degenen die liever iets anders dronken, konden gebruik maken van de uitgedeelde consumptiebonnen. Het kwam de aanwezigen aan niets te kort.

De stemming zat er goed in en van alle kanten kwamen de complimenten voor de mosselen en de vis. Pluim voor onze kok! Ook de salades deden het goed. Na afloop was er voor iedereen nog een heerlijke Cornetto.

Bij de afwas en de herinrichting van de kantine werd de barcommissie geweldig bijgestaan door enkele zeer hulpvaardige gasten. Om precies 23.00 uur werd het hek van de accommodatie na een zeer gezellige en geslaagde avond afgesloten.

Ton, Irene en Jan, hartelijk dank voor de fantastische avond!