grote club

Het is mogelijk om online loten te kopen via deze link.

De grote clubactie helpt verenigingen om hun doelen te realiseren. Elke club in Nederland heeft geld nodig om een nog beter aanbod te genereren. Deels komt dit binnen via de contributie en sponsoring. Omdat ook C.A.V. Energie graag continue wil verbeteren is hier voor geld nodig.
Uw hulp is daarom van groot belang. U kunt helpen door loten te (ver)kopen. Een lot kost slechts 3 Euro en 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de vereniging. Hoe meer loten we verkopen, des te sneller bereiken we ons doel.
Op 16 septbember 2017 zal de grote clubactie weer van start gaan en natuurlijk doet Energie hier weer aan mee.

Wat kun je winnen?

Door het kopen van loten steun je rechtstreeks de club, maar maak je via de loterij kans op prijzen tot wel 100.000 Euro. Stel je voor dat zo’n lot in Barendrecht valt.
Daarnaast looft Energie 3 atletiek gerelateerde prijzen uit voor wie de meeste loten verkoopt. Bedrijven of groepen kunnen zogenaamde Superloten kopen. Deze superloten kosten slechts 150 Euro en vertegenwoordigen 50 loten. Dus 50x kans op een prijs!!!
Als tegenprestatie plaatsen wij indien gewenst het logo van het bedrijf 3 maanden gratis op onze webpagina en sociale media. (3000-6000 bezoekers per maand)
Kinderen
Voor kinderen zijn er mooie acties, die je kunt vinden op de kids pagina. Verkoop je meer dan 20 loten, dan ontvang je mooie prijzen en kortingen. Daarnaast kunnen kinderen t/m 13 jaar meedoen met de kids verkoopwedstrijd. Verkoop je de meeste loten, dan maak je kans op een I-pad en vele andere prijzen.

Loten boekjes zullen door de trainers worden uitgereikt op trainingsavonden.
De boekjes kunnen worden ingeleverd bij de trainers. De grote clubactie begint op 16 september en duurt tot 20 november. Mogen wij op uw steun rekenen?

Meer informatie: info@cavenergie.nl