De accommodatie

De accommodatie van Atletiekvereniging C.A.V. Energie is gelegen op sportpark ‘de Bongerd’ te Barendrecht. De kunststofatletiekbaan is 6-baans met 2 extra sprintlanen en een steeplebak. Binnen de baan bevinden zich het middenveld, twee hoogspringinstallaties, één polsstokhooginstallatie, twee verspringbakken, één hinkstapspronglaan en bak, twee kogel en discusringen en twee speerwerplanen.

Het clubgebouw bestaat uit een ruime, gezellige kantine, een dames- en herenkleedkamer met douches en toilet, een vergaderkamer, dames- en herentoiletten en een materiaalhok. Verdeeld over de accommodatie is er een wedstrijdsecretariaat, ET-huisje en uitgebreide fitness en instructielokaal. Ook zijn een invalidendouche en toilet aanwezig.

Dierensteinweg 10, 2991 XJ Barendrecht

Routebeschrijving:

Via de A16 vanaf de Van Brienenoordbrug: (Uit de richting Utrecht en Den Haag)
Na de Van Brienenoordbrug neemt u de afrit naar de A15, richting Europoort; dan neemt u de afrit Barendrecht; Onder aan de afrit gaat u rechtsaf onder de weg door; bij het stoplicht gaat u rechtdoor. U rijdt dan op de Dierensteinweg en ziet dan aan de linkerkant de Greenery. U gaat gewoon rechtdoor over het spoor viaduct. Direct over het viaduct gaat u linksaf, en bent u op het sportpark ‘de Bongerd’. Achter de parkeerplaats vind u de Atletiekbaan.

Of via de A15 vanaf Gorinchem:
U volgt de A15 richting Europoort; dan neemt u de afrit Barendrecht; Onder aan de afrit gaat u rechtsaf onder de weg door; bij het stoplicht gaat u rechtdoor. U rijdt dan op de Dierensteinweg en ziet dan aan de linkerkant de Greenery. U gaat gewoon rechtdoor over het spoor viaduct. Direct over het viaduct gaat u linksaf, en bent u op het sportpark ‘de Bongerd’. Achter de parkeerplaats vind u de Atletiekbaan.

Parkeren:
Indien er geen plaats meer is op de parkeerplaats van sportpark ‘de Bongerd’, kunt u vanaf de Dierensteinweg de afslag ‘Bedrijventerrein Dierenstein’ nemen. U bevindt zich dan op de ‘Donk’, deze straat uitrijden, aan het einde rechts afslaan naar ‘Zweth’, daarna 1ste weg links afslaan naar ‘Zuideinde’. Deze straat volgen, U komt uit bij de oprit naar het parkeerdek van het NS station Barendrecht. Boven aangekomen, zoveel mogelijk naar rechts rijden en parkeren, daarna nog iets verder doorlopen en de trap links naar beneden nemen. U staat dan aan de achterzijde van onze accommodatie.

Voor reisadvies:
www.9292ov.nl en www.googlemaps.com