’t Winkeltje

Voor aanschaf van nieuwe en 2e hands clubkleding, trainingspakken, schoen enz. is in 2018 ’t Winkeltje geopend op 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november in de kantine van C.A.V. Energie van 18.30 tot 20.00 uur.

Clubtenue
Om deel te kunnen nemen aan atletiek wedstrijden / hardloopevenementen georganiseerd onder auspiciën van de Atletiekunie is het dragen van clubkleding verplicht.
Daarnaast zijn er ook Energie trainingspakken en hoodies te verkrijgen.

Bestellen clubkleding

De verkoop van clubkleding, sportkleding, hardloopschoenen en spikes kan op de laatste woensdag van de maand bij ’t Winkeltje.  Voor meer informatie kunt u terecht bij Marike Wessing of Ineke Westerhof.

Op dinsdag en donderdagavond kunt u clubkleding bestellen bij Gudy van Klaveren.

Bij ’t Winkeltje kan uitsluitend contant betaald worden.

Hoodies
Speciaal voor onze Energie atleten hebben we een Energie hoodie ontworpen. Deze hoodie is aan de voorzijde voorzien van het Energielogo en aan de achterzijde voorzien van een groot Energie logo met je eigen naam!!! De capuchon is zwart van binnen en de touwtjes zijn zwart.

 

Bij Energie zijn pasmodellen beschikbaar zodat je kunt kijken welke maat het beste bij je past. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, zullen we slechts enkele malen per jaar een bestelmoment hebben. De eerste bestelronde is in september geweest en was een groot succes. De prijs van deze prachtige

Energie hoodie bedraagt slechts 35 euro inclusief bedrukking. Wil je zo’n mooie hoodie aanschaffen, bestel deze dan via het bestelformulier. Maar zorg wel dat je van te voren goed hebt gepast voor de goede maat. Er is momenteel veel vraag naar, zodra we weer een serie hebben gaan we bestellen.

Van alle kleding zijn in ’t Winkeltje pasmodellen beschikbaar zodat je kunt kijken welke maat het beste past.

Meer informatie

Prijslijst

Trainingspakken C.A.V. Energie