Atletiekvereniging C.A.V. Energie
Sportpark “de Bongerd”
Dierensteinweg 10
2991 XJ Barendrecht

Tel. nr. kantine: 0180-617023
(Voor informatie over lidmaatschappen, trainingen etc, verzoeken wij een mail te sturen naar info@cavenergie.nl of jeugd@cavenergie.nl)

Contributie: NL68RABO0107648849
Rabobank: NL78RABO0104280344
ING: NL30 INGB 0003 8271 97

E-mailadressen:

Algemeen: info@cavenergie.nl
Bestuur: bestuur@cavenergie.nl
Ledenadministratie: ledenadministratie@cavenergie.nl
Penningmeester: penningmeester@cavenergie.nl
Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC): woc@cavenergie.nl
Inschrijvingen eigen wedstrijden: inschrijven@cavenergie.nl
Jeugd: jeugd@cavenergie.nl
Loopsectie: loopsectie@cavenergie.nl
Vrijwilligers commissie: vrijwilligers@cavenergie.nl
Jury Coördinator: juco@cavenergie.nl

Routebeschrijving:

Via de A16 vanaf de Van Brienenoordbrug: (Uit de richting Utrecht en Den Haag)
Na de Van Brienenoordbrug neemt u de afrit naar de A15, richting Europoort; dan neemt u de afrit Barendrecht; Onder aan de afrit gaat u rechtsaf onder de weg door; bij het stoplicht gaat u rechtdoor. U rijdt dan op de Dierensteinweg en ziet dan aan de linkerkant de Greenery. U gaat gewoon rechtdoor over het spoor viaduct. Direct over het viaduct gaat u linksaf, en bent u op het sportpark ‘de Bongerd’. Achter de parkeerplaats vind u de Atletiekbaan.

Of via de A15 vanaf Gorinchem:
U volgt de A15 richting Europoort; dan neemt u de afrit Barendrecht; Onder aan de afrit gaat u rechtsaf onder de weg door; bij het stoplicht gaat u rechtdoor. U rijdt dan op de Dierensteinweg en ziet dan aan de linkerkant de Greenery. U gaat gewoon rechtdoor over het spoor viaduct. Direct over het viaduct gaat u linksaf, en bent u op het sportpark ‘de Bongerd’. Achter de parkeerplaats vind u de Atletiekbaan.

Parkeren:

Indien er geen plaats meer is op de parkeerplaats van sportpark ‘de Bongerd’, kunt u vanaf de Dierensteinweg de afslag ‘Bedrijventerrein Dierenstein’ nemen. U bevindt zich dan op de ‘Donk’, deze straat uitrijden, aan het einde rechts afslaan naar ‘Zweth’, daarna 1stee weg links afslaan naar ‘Zuideinde’. Deze straat volgen, U komt uit bij de oprit naar het parkeerdek van het NS station Barendrecht. Boven aangekomen, zoveel mogelijk naar rechts rijden en parkeren, daarna nog iets verder doorlopen en de trap links naar beneden nemen. U staat dan aan de achterzijde van onze accommodatie.

Voor reisadvies:
www.9292ov.nl en www.googlemaps.com

 

Parkeren CAV Energie