Nieuws

Mededelingen

Maandag 18 november

Nieuwsarchief  - FotoarchiefInloggen websiteGeslaagde Mosselavond

Maandag 18 november

De belangstelling voor onze jaarlijkse mosselavond was aanvankelijk wat minder dan andere jaren. Toch vonden uiteindelijk nog 40 personen de weg naar deze traditiegetrouwe gezellige avond.

Lees meer

Geslaagde Coopertest

Woensdag 6 november

Op dinsdag 5 november vond de halfjaarlijkse Coopertest plaats op de atletiekbaan van C.A.V. Energie. Verdeeld over 6 series gingen 78 atleten de strijd aan met de klok..

Lees meer

1e wedstrijd Rijnmond Cross Competitie

Woensdag 6 november

Drijfnat van hevige horizontale slagregen en ijskoud van de heftige wind, stonden de meisjes CD pupillen als eerste aan de start. Het parcours loodzwaar geworden door deze weersomstandigheden.

Lees meer

Record indoor Dordrecht

Zondag 27 oktober

Voor de allerlaatste keer een wedstrijd doen vlak voor je per 1 november over gaat naar de volgende categorie, proberen nog één keer je persoonlijke records of misschien zelfs wel een clubrecord te verbeteren.

Lees meer

Bierproeverij

Vrijdag 25 oktober

Op vrijdag 18 oktober was vanaf 20.00 uur in de kantine van C.A.V. Energie de 3de Bierproeverij. Het bierteam Pedro en George hadden ook dit jaar weer 6 mooie bieren geselecteerd. 26 liefhebbers schoven deze avond aan.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

30
nov

NKS train de trainer

30
nov

3e Cursusdag BLT3 bij C.A.V. Energie

09:30 – 15:00
Toon volledige agenda

C.A.V. Energie

C.A.V. Energie is een gezellige atletiekvereniging voor jong en oud. Kinderen zijn vanaf hun 6e jaar welkom om mee te komen trainen. Voor elke leeftijd hebben we een groep beschikbaar. Wil je je specialiseren op triathlon gebied of heb je een beperking? Ook dan ben je bij C.A.V. Energie aan het goede adres.

Lees meer
Meer over de club

Contact

Bezoekadres
Dierensteinweg 10
2991 XJ Barendrecht
Open in Google Maps
0180 - 61 70 23 0180 - 61 70 23