Nieuws

Mededelingen

Vrijdag 17 januari

Nieuwsarchief  - FotoarchiefInloggen websitePilot Clubkampioenschappen Cross 2020

Zondag 5 januari

Na 1 seizoen van afwezigheid van de Clubkampioenschappen Cross is er afgelopen zaterdag een pilot gehouden voor deze wedstrijd nieuwe stijl. Een experiment van samenwerking met een andere tak van sport die smaakt naar meer.

Lees meer

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 3 januari

Donderdag 2 januari werd na de training de nieuwjaarsreceptie bij CAV Energie georganiseerd. Traditiegetrouw op de eerste trainingsavond na 1 januari.

Lees meer

Frisse Kerstloop bij Energie geslaagd.

Zondag 22 december 2019

Afgelopen zondag 22 december 2019 organiseerde atletiekvereniging C.A.V. Energie met succes de achttiende Energie Kerstloop, een KNAU-wegwedstrijd en prestatieloop over een afstand van 10 E.M. (16,1 kilometer). De overall winnares was Laurey van den Berge van AV Flakkee in een prima tijd van 1.01.49 minuten; haar clubgenoot Ricardo Sint Nicolaas was bij de heren de beste in een eveneens prima tijd van 52.01 minuten en dus gelopen met een snelheid van een dikke 18 kilometer per uur. De omstandigheden waren fris, veelal droog en soms even enigszins motregenachtig.

Lees meer
Toon al het nieuws

C.A.V. Energie

C.A.V. Energie is een gezellige atletiekvereniging voor jong en oud. Kinderen zijn vanaf hun 6e jaar welkom om mee te komen trainen. Voor elke leeftijd hebben we een groep beschikbaar. Wil je je specialiseren op triathlon gebied of heb je een beperking? Ook dan ben je bij C.A.V. Energie aan het goede adres.

Lees meer
Meer over de club

Contact

Bezoekadres
Dierensteinweg 10
2991 XJ Barendrecht
Open in Google Maps
0180 - 61 70 23 0180 - 61 70 23