Nieuws

Coopertest triatleten

Vrijdag 3 juli

Sinds 2013 wordt er op onze baan twee keer per jaar een Coopertest georganiseerd. Een leuke test om te kijken waar je staat of gewoon een mooie training die wel een keer echt hard moet. Omdat we door de coronacrisis niet op de baan mochten trainen stond er dit voorjaar dus ook geen Coopertest meer op het programma.

Lees meer

Nieuwe fase COVID-19 protocol en update trainingen

Donderdag 2 juli

Per 1 juli is er een volgende stap vooruit gezet in de corona-aanpak. De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan, met algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.
De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht:
·        Heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.
·        Ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen.
·        Was vaak je handen.

Lees meer

Baanseizoen 2020 gaat van start !

Woensdag 1 juli

Net als atleten en trainers zaten ook de leden van de Wedstrijd Organisatie Commissie (W.O.C.) van onze vereniging uit te kijken naar de dag dat meneer Rutte zou aankondigen dat wij weer aan de slag konden gaan met het organiseren van wedstrijden. Het organisatieteam, alle officials, juryleden en overige vrijwilligers kunnen niet wachten tot we weer aan de slag mogen.

Lees meer

Trainingswedstrijd pupillen

Zaterdag 27 juni

In navolging van de junioren hebben ook de pupillen deze week tijdens de training een testwedstrijdje gehouden. Voor de pupillen stonden afhankelijk van de categorie het verspirngen, kogelstoten, balwerpen en een 1000 of 600 meter op het programma.

Lees meer

Trainingswedstrijd junioren bij Energie

Woensdag 24 juni

We zijn alweer een tijdje aan het trainen, daarom begon het bij veel atleten alweer te kriebelen om een wedstrijdje te kunnen doen. Helaas mogen die nog niet groots georganiseerd worden. Daarom hebben we maandag 22 juni een trainingswedstrijdje georganiseerd voor de junioren op onze eigen baan tijdens de training.

Lees meer

Virtual Races

Zaterdag 20 juni

Wat doe je, als je een atleet bent en je weet dat er de komende periode geen wedstrijden zijn? Eigenlijk heel eenvoudig, de basis verbreden, zoals Guido Vroemen ( sportarts) zei, wees verstandig en belast je lichaam niet te extreem. Er zijn immers geen wedstrijden en om je goed te beschermen zorg ervoor dat je immuunsysteem op orde blijft.

 

Lees meer

Starkon Industrial Services schenkt werpstoel

Zondag 17 mei

Dat Elise van Es van C.A.V. Energie kan wheelen dat wisten we inmiddels al. Zo is zij houdster van diverse Nederlandse records op verschillende afstanden en stond zij afgelopen jaar 1e op de wereld ranglijst.

Lees meer

Trainingen weer hervat bij Energie

Zaterdag 16 mei

Deze week zijn we bij C.A.V. Energie weer opgestart met training geven. Fijn dat we weer met elkaar samen kunnen sporten. Het is voor iedereen nog even wennen aan sporten in de 1,5 meter samenleving. Maar samen komen we er wel.

Lees meer
Toon al het nieuws

C.A.V. Energie

C.A.V. Energie is een gezellige atletiekvereniging voor jong en oud. Kinderen zijn vanaf hun 6e jaar welkom om mee te komen trainen. Voor elke leeftijd hebben we een groep beschikbaar. Wil je je specialiseren op triathlon gebied of heb je een beperking? Ook dan ben je bij C.A.V. Energie aan het goede adres.

Lees meer
Meer over de club

Contact

Bezoekadres
Dierensteinweg 10
2991 XJ Barendrecht
Open in Google Maps
0180 - 61 70 23 0180 - 61 70 23