Nieuws

Mededelingen

Maandag 16 september

Nieuwsarchief  - FotoarchiefInloggen websiteLoopcursus Start4Energie van start

Maandag 16 september

Maar liefst 47 deelnemers begonnen afgelopen zaterdag met de hardloopcursus Start4Energie. In 14 weken tijd gaan zij de uitdaging aan om 5 km te leren hardlopen.

Lees meer

Mannen C.A.V. Energie promoveren naar de tweede divisie

Maandag 9 september

De mannen van C.A.V. Energie hebben zich vandaag geplaatst voor een plek in de tweede divisie. De wedstrijd die op de thuisbaan gehouden werd, bleek een extra zetje in de rug van de mannen. Zo werden ze uiteindelijk derde en dit was ruim voldoende om een stapje hogerop te komen.

Lees meer

Zichtbaarheid tijdens het lopen

Donderdag 5 september

De dagen worden weer korter en het wordt sneller donker. Ook tijdens de avond trainingen lopen we het laatste stuk deze dagen alweer in de duisternis.
Om de veiligheid van de lopers en zeker van de loopgroepen die buiten op de openbare weg trainen te garanderen, hebben de looptrainers besloten uitsluitend met atleten naar buiten te gaan die zichtbaar zijn. Minimaal met verlichting (looplampje) en een reflectie hesje of reflectoren.. Helaas hebben veel fietsers tegenwoordig geen verlichting op hun fiets daarom is een reflectie hesje zonder verlichting wat minder effectief.
Looplampjes zijn voor weinig geld te koop bij sportwinkels.

Toon al het nieuws

Agenda

28
sep

NEK Amstelveen

09:00 – 18:00
t/m 29-09-2019
05
okt

Geen training voor de jeugd i.v.m. de clubkampioenschappen

Toon volledige agenda

C.A.V. Energie

C.A.V. Energie is een gezellige atletiekvereniging voor jong en oud. Kinderen zijn vanaf hun 6e jaar welkom om mee te komen trainen. Voor elke leeftijd hebben we een groep beschikbaar. Wil je je specialiseren op triathlon gebied of heb je een beperking? Ook dan ben je bij C.A.V. Energie aan het goede adres.

Lees meer
Meer over de club

Facebook

Contact

Bezoekadres
Dierensteinweg 10
2991 XJ Barendrecht
Open in Google Maps
0180 - 61 70 23 0180 - 61 70 23