Nieuws

Mededelingen

Donderdag 10 oktober

Nieuwsarchief  - FotoarchiefInloggen websiteHelpende handen gezocht voor Kerstloop en Marathon trainingslopen

Zaterdag 19 oktober

Als Energie organiseren we graag evenementen. Veel mensen weten onze kerstloop en marathontrainingslopen te vinden. Om deze evenementen mogelijk te maken hebben we helpende handen nodig. Helpen bij deze evenementen is niet alleen gezellig omdat je dit met een leuk team samen doet, maar geeft ook veel voldoening vanuit de complimenten die we doorgaans van de deelnemers krijgen. Via het inschrijfformulier kun je je als vrijwilliger opgeven voor één of beide evenementen. Voor elk evenement hebben we zo'n 60 mensen nodig. Jullie hulp is dus meer dan welkom. Meer informatie: vrijwilligers@cavenergie.nl

Opgeven kan via dit formulier

Uitnodiging Mosselavond

Dinsdag 15 oktober

Op 15 november 2019 organiseert C.A.V. Energie weer de jaarlijkse mosselavond. De kantine is geopend vanaf 18:30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 15 Euro inclusief 1 wijntje. Inschrijven kan via de intekenlijst in de hal, de betaling vindt plaats op de avond zelf. Voor niet mossel liefhebbers is er een visbuffet.

Podiumplaatsen NEK Amstelveen

Vrijdag 4 oktober

In het (regenachtige) weekend van 28 en 29 september vonden de Nationale Estafette Kampioenschappen plaats in Amstelveen. Hierbij zijn ook ieder jaar NK titels te behalen.  In totaal stond Energie met 28 teams aan de start.

Lees meer

Baanrecords 2019

Donderdag 3 oktober

Het afgelopen baanseizoen zijn weer enorm veel baanrecords verbeterd bij Energie.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

21
okt

Alle pupillen trainen van 18:30 - 19:30 uur i.v.m. de herfstvakantie

23
okt

Alle pupillen trainen van 18:30 - 19:30 uur i.v.m. de herfstvakantie

28
okt

Jeugd gaat naar nieuwe categorie

01
nov

Halloween Party voor de Junioren

Toon volledige agenda

C.A.V. Energie

C.A.V. Energie is een gezellige atletiekvereniging voor jong en oud. Kinderen zijn vanaf hun 6e jaar welkom om mee te komen trainen. Voor elke leeftijd hebben we een groep beschikbaar. Wil je je specialiseren op triathlon gebied of heb je een beperking? Ook dan ben je bij C.A.V. Energie aan het goede adres.

Lees meer
Meer over de club

Contact

Bezoekadres
Dierensteinweg 10
2991 XJ Barendrecht
Open in Google Maps
0180 - 61 70 23 0180 - 61 70 23