C.A.V. Energie zoekt sponsors
U bent op zoek naar een manier om meer naamsbekendheid te krijgen, een partij die aansluit bij een gezonde levensstijl en bewegen? Dan nodigt C.A.V. Energie u graag uit om in gesprek te gaan over sponsormogelijkheden.

Even voorstellen
C.A.V. Energie is een vereniging met zo’n 800 leden. Ongeveer 40% bestaat uit jeugdleden en 60% uit volwassen atleten. Jaarlijks wordt onze accommodatie bezocht door duizenden bezoekers in de vorm van scholieren die hun sportlessen op onze baan volgen, wedstrijdatleten die deelnemen aan onze wedstrijden en evenementen, doelgroepen die gebruik maken van onze baan om hun eigen evenementen te organiseren.
We bieden atletiek aan in de vorm van loopgroepen voor wedstrijdlopers en recreanten, maar zijn ook op topniveau actief. Om loop talenten een kans te geven de top te bereiken, is een aantal jaar geleden het Energie Running Team opgericht. Een groep jonge atleten presteert hierbij hoog op landelijk en Europees niveau. Regelmatig wordt een podiumplek behaald tijdens Nederlandse kampioenschappen. Ook bij aangepast sporten lopen onze atleten mee op het hoogste niveau.
Wij zijn zeer actief in de lokale media en maken veelvuldig gebruik van de sociale media om zowel onze leden als geïnteresseerden te informeren over de activiteiten van onze atleten. Onze website trekt zo’n 31.000 bezoekers per jaar.

Een grote groep trouwe vrijwilligers binnen C.A.V. Energie zorgen dat de kosten laag kunnen blijven. Maar toch heeft C.A.V. Energie wensen om in de toekomst nog meer faciliteiten te kunnen bieden aan onze leden en gebruikers van onze accommodatie. Daarnaast willen we naast het bieden van breedte sport ook de talentvolle atleten goed kunnen ondersteunen.

Welke sponsor mogelijkheden biedt C.A.V. Energie?

Advertenties clubblad
Het clubblad Energiek verschijnt 4x per jaar en kent een grote groep lezers. Tarieven van de advertenties zijn voor 1 jaargang, 4 edities:

183 x 258 mm      –  €225
150 x 115 mm       –  €125
150 x 675 mm      –  €65
115 x 750 mm       –  €65

183 x 258 mm Full color  €350

Reclameborden
Uw eigen reclamebord langs de buitenzijde van de atletiekbaan? Wekelijks maken honderden sporters gebruik van onze atletiekbaan. Uw bedrijf is dus vol in de picture.
De kosten voor een reclamebord van 3 meter zijn:
€250 per jaar (exclusief aanmaakkosten)
€375 per jaar dubbelzijdig (exclusief aanmaakkosten)
€350 per jaar (inclusief aanmaakkosten)
€525 per jaar dubbelzijdig (inclusief aanmaakkosten)
Contractduur tenminste 3 jaar.

Website banner
Bedrijfslogo + link naar de website
Afmetingen: 260 x 80 pixels. Diverse contracten mogelijk.

Evenementsponsor
C.A.V. Energie organiseert jaarlijks een aantal grote evenementen waar honderden bezoekers op af komen. Door uw naam aan een evenement te verbinden creëert u een grote naamsbekendheid in de regio. Deze evenementen worden in de lokale pers uitgebreid beschreven.

Acties
Jaarlijks neemt C.A.V. Energie deel aan een aantal acties om geld in te zamelen voor de vereniging. Met deze acties kunnen ook particulieren hun steentje bijdragen. Zo wordt ieder jaar geld opgehaald via de Grote Clubactie en doen wij actief mee met Afval loont. Daarnaast kunnen leden en niet leden Energie steunen door aankopen via webwinkels te starten via onze Sponsorkliks actie. Een percentage van uw aankopen komt ten goede aan de club en het kost u niets extra’s.

Overige activiteiten
Heeft u zelf wensen om uw naam aan C.A.V. Energie te verbinden, dan zijn daar uiteraard mogelijkheden voor. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld clinics voor uw personeel of andere vormen van sponsoring. Wij gaan graag met u in gesprek voor een stukje maatwerk.

Bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden van C.A.V. Energie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zullen u graag uitnodigen voor een gesprek.
Meer informatie: info@cavenergie.nl