Als aspirant-lid kunt u gedurende 2 weken zonder verplichtingen deelnemen aan de trainingen. Uw naam en adres wordt wel geregistreerd bij uw eerste training i.v.m. verzekeringen. Wilt u na de kennismakingsperiode bij ons verder trainen dan kunt u zich als lid inschrijven.

Een aanmeldingsformulier vindt  u hier. Informatie over contributie en evt. kortingen hierop vindt u op deze website onder Contributie.

Als lid dient u bekend te zijn met de statuten van de vereniging en het huishoudelijk reglement.

Wat betreft de aanschaf van sportkleding wilt u misschien eerst ‘de kat uit de boom kijken’. Om aan de training deel te nemen is de volgende kleding gewenst: (eventueel een) trainingspak, sportbroekje, T-shirt en sportschoenen. Als u aan een wedstrijd wilt deelnemen, is er een voorgeschreven clubtenue bestaande uit een singlet/shrt/sprintpak, bovenkant rood, onderkant zwart, gescheiden door een witte horizontale, verspringende strook, uitlopend in punten, waarop aan de rechtervoorkant het logo en de naam van CAV Energie en aan de achterzijde ‘Energie Barendrecht’; een volledig zwart atletiekshort of lange/korte tight (legging)..

Sportschoenen zijn een belangrijk onderdeel van uw uitrusting. Goed gekozen sportschoenen dragen bij aan uw loopplezier. Zowel de trainers als de C.A.V. Energie sportfysiotherapeut kunnen u adviseren. Sportkledingspeciaalzaken geven ook vaak uitstekend advies. Diverse sportkledingdetaillisten geven aan C.A.V. Energieleden aantrekkelijke kortingen.

Heeft u twijfels of uw gezondheid voldoende is voor het beoefenen van atletiek dan adviseren wij u  uw huisarts te raadplegen.

Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden wordt u bij een groep ingedeeld. U kunt bijvoorbeeld trainen in speerwerpen op de ene avond en op een andere avond aan de looptraining meedoen. U kunt ook alleen aan looptrainingen deelnemen. C.A.V. Energie biedt een verscheidenheid aan ‘technische’ trainingen. Uiteraard kunt u aan diverse technische trainingen meedoen om te kijken in welk onderdeel u zich verder wilt bekwamen.

Voor de jeugd zijn er speciale introductietrainingen waar kinderen kennis kunnen maken met de atletiek.

Links: Contributie
Vrijwilligerswerk
Stimuleringsregelingen
Loopgroepen